Wie zijn wij?

Gediplomeerde en ervaren specialisten die zich uitsluitend bezighouden met de mondgezondheid van mensen die weinig tot geen tanden en/of kiezen meer hebben. Ook mensen met een slecht eigen gebit of slecht zittend kunstgebit behoren tot onze doelgroep. Wij verzorgen en begeleiden u het gehele traject: vanaf het advies, nieuw kunstgebit, klikgebit op implantaat, tot het maken en plaatsen van de prothese en nazorg. Uw kunstgebit wordt met zorg en op maat vervaardigd en als tandprothetici geven we een jaar garantie op de duurzaamheid.

Door wie wordt u geholpen?

In onze praktijk werken tandarts-implantologen en tandprothetici.

Een tandarts-implantoloog is een tandarts die zich na zijn tandartsenopleiding gespecialiseerd heeft in het plaatsen van implantaten. Onze implantologen zijn geregistreerd bij de Nederlandse vereniging voor Orale Implantologie (NVOI).  http://nvoi.nl/erkende-implantologen/

Een tandprotheticus is degene die het kunstgebit/prothese maakt. Om dit wettelijk erkende beroep te mogen uitvoeren is een opleiding van 5 jaar tot tandtechnicus nodig, plus een 4-jarige vervolgopleiding aan de Hogeschool van Utrecht. Onze tandprothetici zijn aangesloten bij de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT).  http://www.ont.nl/

 

Ziet u op tegen tandartsbezoek?

Ongeveer 2 miljoen mensen in Nederland zijn bang voor de tandarts. Geldt dat ook voor u? Zo raar is dat niet. Vooral niet als u al een hele tijd niet meer bent geweest. Het is wel goed om te weten dat de technieken de afgelopen jaren flink zijn verbeterd.

Wij zijn specialist in het omgaan met angst voor de tandarts:

  • Natuurlijk zorgen we voor een uitstekende verdoving, waardoor de behandeling volledig pijnloos is.
  • We plannen extra tijd in voor de behandeling.
  • We geven u goede voorlichting en bereiden u voor met tips tegen uw angst.
  • Indien nodig geven we u vooraf een kalmerend middel.

U heeft voor onze oplossingen geen verwijzing van uw tandarts nodig. Wilt u meer weten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.